WIEDZA

ładowanie...
Kolejne osiągnięcie – Nagroda iF Design Award 2018 dla DRY AGER 
Kolejny sukces w postaci prestiżowej nagrody IF Design Award 2018, która docenia doskonałe wzornictwo i funkcjonalność.
Dlaczego każdy Steak House powinien mieć swoją szafę Dry Ager? 
Zamień wizytę w swojej restauracji w prawdziwe przeżycie. Odkryj możliwości, jakie daje szafa do sezonowania mięsa Dry-Ager.
Dry Ager® zdobywcą Nagrody German Design Award 2018! 
Kolejna nagroda dla marki DRY AGER za szczególny design szaf do sezonowania wołowiny. Odkryj idealną harmonię między technologią i wzornictwem!
Nagroda Plus X Award w czterech kategoriach dla szaf DRY AGER ! 
Funkcjonalność, Wygląd, Łatwa obsługa i Najwyższa jakość docenione prestiżową nagrodą Plus X Award! Poznaj szczegóły.
Kawałki wołowiny od A do Z - od Ribeye po T-Bone 
Dobry stek potrzebuje właściwego kawałka mięsa. Zespół Dry Ager omawia popularne części wołowiny oraz ich zalety - Poznaj szczegóły!
Perfekcyjne dojrzewanie - dobór mięsa do szafy Dry Ager 
Ważne aspekty przy doborze mięsa do sezonowania metodą na sucho w szafach Dry Ager. Dojrzewać możemy nie tylko wołowinę!
BEEF JERKY z mięsa dojrzewającego na sucho 
Przeczytaj jak prosto powstaje, krok po kroku, doskonała przekąska, jaką są Beef Jerky, z wołowiny dojrzewającej na sucho!
Sezonowanie wołowiny na sucho 
Metoda dojrzewania wołowiny na sucho cieszy się coraz większą popularnością, gdyż pozwala osiągać najlepsze efekty smakowe. Doceniana przez profesjonalnych kucharzy i smakoszy.
na górę
opracowanie agencja interaktywna Prekursor