Wiedza

Dlaczego każdy Steak House powinien mieć swoją szafę Dry Ager?


Szafy do sezonowania wołowiny Dry Ager w steak house

Postaw na najlepszą technologię

Każdy Steak House stawia w centrum uwagi swoje steki, które z założenia powinny być wzorcowe i stanowić reklamę samą w sobie. Aby osiągnąć perfekcyjne wyniki, należy zadbać nie tylko o wysokiej jakości mięso, ale także wybór najlepszej technologii dojrzewania. Sezonowanie na sucho stanowi najlepszą metodę uszlachetniania wołowiny, bardziej wymagającą od „dojrzewania na mokro”, ale dającą jedyne w swoim rodzaju rezultaty smakowe.


Zaproś swoich Gości do nowych doświadczeń

Idąc o krok dalej, oferowanie steków dry-aged to jedno, a zaproszenie do nowego doświadczenia kulinarnego to drugie. Szafa Dry Ager, ulokowana na sali restauracyjnej, stanowi takie właśnie zaproszenie, które zdaje się przemawiać za najwyższą jakością oferty oraz wiedzą, jaka jest potrzebna do podania perfekcyjnych steków. Widok dojrzewającego mięsa w wyśmienicie wyglądającej szafie budzi ciekawość i chęć poznania efektu finalnego, jakim jest, oferowany w menu, stek sezonowany na sucho.  W tym kontekście produkt, jakim jest Dry Ager, stanowi bez wątpienia ważny bodziec sprzedażowy.


Zadbaj o bezpieczeństwo

Kolejnym powodem, dla którego zakup własnego sprzętu do dojrzewania mięsa marki Dry Ager stanowi trafioną decyzję, jest bezpieczeństwo zachodzącego wewnątrz procesu. Dzięki opatentowanemu systemowi bakteriobójczemu, co minutę następuje dokładna sterylizacja powietrza, a przy zachowaniu podstawowych zasad higieny, jego użytkownicy mogą spać spokojnie.  


Zacznij od zaraz

Każdy właściciel restauracji, inwestując w sprzęt gastronomiczny, chciałby, by nie generował on niepotrzebnych trudności i komplikacji. Takim prostym, w pozytywnym znaczeniu tego słowa, rozwiązaniem jest szafa Dry Ager, która sprowadza się wyłącznie do czynności „podłącz i użyj”. Jej stosowanie nie wymaga doprowadzenia zewnętrznego źródła wody, gdyż opatentowana, innowacyjna technologia kontroluje parametr wilgotności w niezależny sposób. Urządzenia Dry Ager, wielokrotnie nagradzane za funkcjonalność, a na co dzień doceniane przez swoich użytkowników, zapewniają optymalne warunki bez skomplikowanych ustawień i programów.



 
Dlaczego każdy Steak House powinien mieć swoją szafę Dry Ager?



na górę
opracowanie agencja interaktywna Prekursor