Szkolenie produktowe DRY AGER®
Miejsce szkolenia: Kraków
Termin: ustalany indywidualnie
Dowiedz się więcej o uszlachetnianiu mięsa tradycyjną metodą sezonowania na sucho. Poznaj szczegóły tego procesu i zasady, jakich należy przestrzegać. Zdobądź wiedzę popartą doświadczeniem i licznymi kontaktami z restauratorami, właścicielami zakładów mięsnych, hodowcami. Poznaj praktyczne wskazówki, jakie nasuwają się po długoterminowym użytkowaniu szaf do sezonowania mięsa. Bądź dobrze przygotowany na wdrożenie nowej technologii w swojej firmie i dowiedz się jak zmaksymalizować płynące z tego korzyści. Pamiętaj, że odpowiednia wiedza i przygotowanie Twoich pracowników znajdzie przełożenie w osiąganych zyskach!
Dla kogo?: Szkolenia produktowe DRY AGER® oferujemy przy zakupie urządzeń do dojrzewania mięsa marki DRY AGER®. Wszelkie szczegóły ustalane są indywidualnie. Zainteresowanych prosimy o kontakt.