Biblia dojrzewania na sucho
Wielka Biblia dojrzewania mięsa
Dojrzewanie mięsa na sucho książka
Książka o dojrzewaniu mięsa
Praktyczna wiedza o dojrzewaniu mięsa
Książka o sezonowaniu mięsa na sucho
Dojrzewanie ryb
Biblia dojrzewania na sucho
Wielka Biblia dojrzewania mięsa
Dojrzewanie mięsa na sucho książka
Książka o dojrzewaniu mięsa
Praktyczna wiedza o dojrzewaniu mięsa
Książka o sezonowaniu mięsa na sucho
Dojrzewanie ryb

Biblia Dry Aging

Cena za 1 książkę w wybranym języku.

Oferowane wersje językowe: angielska, niemiecka.

Zwróć uwagę: Z działu przepisów znajdujących się w książce można korzystać wyłącznie posiadając urządzenie nowej generacji DRY AGER PREMIUM S.

Wersja językowa
  • angielska
  • niemiecka
430,50 zł
Brutto

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

Wielka "Biblia dojrzewania na sucho" to wyjątkowa pozycja książkowa traktująca temat sezonowania w sposób obszerny i wyczerpujący. Na ponad 300 stronach znajduje się skondensowana wiedza, profesjonalne wskazówki i szereg przepisów, bazujących na produktach dojrzewających w szafach DRY AGER PREMIUM S. To pierwsza książka, która tak poważnie traktuje sztukę uszlachetniania mięsa i nie tylko. Prawdziwa inspiracja.

  • Nowy standard pracy z technologią dojrzewania na sucho i przetwórstwem mięsa.
  • Zawarta w niej wiedza uczyni Cię profesjonalistą!
  • Każdy zawodowiec stanie się w swojej profesji jeszcze bardziej kreatywny.

"Biblia dojrzewania na sucho" to:

STRON

PRZEPISÓW NA DOJRZEWANIE ORAZ GOTOWANIE

INSPIRACJI I WIEDZY

Co kryje się na ponad 300 stronach?

  • wszystko o uszlachetnianiu mięsa, drobiu, szynki, kiełbasy, sera, a nawet ryb w szafach DRY AGER PREMIUM S
  • podstawy technologii sezonowania na sucho
  • wszystko o SmartAging®
  • praktyczne wskazówki i porady
  • przepisy na dojrzewanie mięsa (wołowiny, wieprzowiny, dziczyzny, drobiu, jagnięciny)
  • przepisy na dojrzewanie szynek, kiełbasy, ryb, serów
  • współczesne praktyki
Dojrzewanie mięsa na sucho bez tajemnic

Pierwsza taka książka o dojrzewaniu mięsa i nie tylko

Ta książka wyjaśnia historię i obecną praktykę dojrzewania na sucho do ostatniego, naukowego szczegółu. Po raz pierwszy na świecie wszystkie ważne aspekty technologii zostały podsumowane z niewiarygodną dokładnością. W książce "Bibia dojrzewania na sucho" znajdziesz obszerne informacje, skondensowaną wiedzę, instrukcje i zaskakujące inspiracje. Książka będzie Ci towarzyszyć, krok po kroku, przez cały proces dojrzewania w teorii i praktyce. Od doboru odpowiedniego mięsa lub innej żywności, przez perfekcyjne przygotowanie surowca, użycie właściwych narzędzi, dobór odpowiedniego programu dojrzewania, aż po przygotowanie dojrzałego produktu z pysznymi przepisami.

Biblia czyni pasjonatów tematu profesjonalistami, a zawodowców zajmujących się mięsem, jeszcze bardziej kreatywnymi!

Książka o dojrzewaniu mięsa
Redakcja
Aaron i Christian Landig
Tekst i koncepcja
Peter Wagner
Okładka
twarda / len
Liczba stron
336
ISBN
978-3-98203-560-4
DX2041
No reviews
Produkt dodany do listy

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.