Biblia Dry Aging
Cena za 1 książkę w wybranym języku.
Oferowane wersje językowe: angielska, niemiecka.
Zwróć uwagę: Z działu przepisów znajdujących się w książce można korzystać wyłącznie posiadając urządzenie nowej generacji DRY AGER PREMIUM S.
Wielka "Biblia dojrzewania na sucho" to wyjątkowa pozycja książkowa traktująca temat sezonowania w sposób obszerny i wyczerpujący. Na ponad 300 stronach znajduje się skondensowana wiedza, profesjonalne wskazówki i szereg przepisów, bazujących na produktach dojrzewających w szafach DRY AGER PREMIUM S. To pierwsza książka, która tak poważnie traktuje sztukę uszlachetniania mięsa i nie tylko. Prawdziwa inspiracja.
- Nowy standard pracy z technologią dojrzewania na sucho i przetwórstwem mięsa.
- Zawarta w niej wiedza uczyni Cię profesjonalistą!
- Każdy zawodowiec stanie się w swojej profesji jeszcze bardziej kreatywny.
- Redakcja
- Aaron i Christian Landig
- Tekst i koncepcja
- Peter Wagner
- Okładka
- twarda / len
- Liczba stron
- 336
- ISBN
- 978-3-98203-560-4
DX2041
No reviews
Zobacz także