Kuchnia zewnętrzna w ogrodzie
Marzenie o spędzaniu czasu na świeżym powietrzu, w otoczeniu pięknej roślinności i smakowitych potraw staje się coraz bardziej popularne. Kuchnia zewnętrzna to idealne rozwiązanie dla osób łączących pasje kulinarne z zamiłowaniem do ogrodu. Ze względu na swój plenerowy charakter, wymaga ona konkretnego planu zagospodarowania i optymalnego miejsca pod jej organizację. Projektując wygląd i wyposażenie własnej plenerowej kuchni warto wziąć pod uwagę innowacyjne rozwiązania i technologiczne perełki, które dodadzą jej absolutnie oryginalnego charakteru.
Szafy do dojrzewania mięsa w kuchni plenerowej
Co może bardziej zaskoczyć naszych gości, jak możliwość doświadczenia kulinarnej przygody z udziałem samodzielnie dojrzewanych steków? Proces uszlachetniania, który zachodzi na naszych oczach, w wizualnie perfekcyjnej oprawie, to z pewnością nie lada gratka! Miłośnicy grillowania i Smakosze wołowiny nie przejdą obojętnie wobec szaf dojrzewalniczych DRY AGER.
Jakość, funkcjonalność i design
Jeśli obawiasz się, że samodzielne dojrzewanie mięs (i nie tylko!) może być zbyt trudne, nic bardziej mylnego. Szafy DRY AGER z inteligentnym systemem SmartAging® oferują całą wiedzę i doświadczenie, zamknięte w perfekcyjnie dopracowanych programach. Po stronie użytkownika pozostaje tylko dostarczenie wysokiej jakości surowca i naciśnięcie przycisku. Optymalne parametry temperatury i wilgotności przekształcą dojrzewane kawałki mięsa w kulinarne dzieła sztuki.
Marka DRY AGER to połączenie wysokiej jakości urządzeń i wyśmienitego designu, dlatego możesz być pewien, że obecność szafy dojrzewalniczej w zabudowie kuchni dostarczy estetycznych wrażeń. Wykończona z dbałością o najmniejsze szczegóły, stanowi ekskluzywny dodatek, wnoszący wiele kreatywnych możliwości.
Komentarze (0)