- Wiedza
- 0 polubień
- 2036 odwiedzin
- 0 komentarzy
Urządzenie do dojrzewania mięsa DRY AGER DX1000 osiąga kolejny sukces podczas MTP Polagra Gastro & Invest Hotel 2019. Złoty Medal MTP to prestiżowa Nagroda Ekspertów, która wyróżnia innowacyjne produkty, oparte o najwyższej klasy technologie. Ma ona na celu wyłonić najlepsze rozwiązania i wesprzeć ich promocję na rynku. Każdego roku niemal 500 produktów stara się o to wyróżnienie.
Marka DRY AGER cieszy się ogromnym sukcesem w ponad 40 krajach na całym świecie, a kolejna Nagroda, otrzymana na polskim rynku, stanowi potwierdzenie zarówno wysokiej jakości jak i szczególnej funkcjonalności oferowanego sprzętu. Jury konkursowe doceniło zalety rozwiązania, w którym doskonale opracowana technologia została zamknięta w wyśmienicie wyglądającej szafie, użytkowanej z wyjątkową łatwością.
Komentarze (0)