Rekomendacje i opinie naszych Klientów

Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z opiniami na temat produktów DRY AGER.


Nagroda German Design Award 2018 dla szafy do sezonowania wołowiny Dry Ager Nagroda Plus X Award 2017 dla marki Dry Ager Nagroda Eurogastro dla szafy do dojrzewania wołowiny Dry Ager
Nagroda

Prestiżowa Nagroda dla Dry Ager

Kolejny sukces szaf do dojrzewania wołowiny marki Dry Ager, które otrzymały Nagrodę German Design Award 2018! Ponownie doceniono doskonały wygląd urządzeń, jaki towarzyszy najwyższej technologii i świetnej jakości sprzętu. Szlachetne wzornictwo sprawia, że szafa Dry Ager pasuje do każdego wnętrza...

[przeczytaj więcej...]

Nagroda Plus X Award 2017

Sukces Dry Ager w czterech kategoriach

Łatwa obsługa, Wygląd, Funkcjonalność oraz Najwyższa jakość - cztery prestiżowe Nagrody dla szaf do sezonowania mięsa Dry Ager. Powód do dumy i zarazem motywacja do dalszego rozwoju innowacyjnych produktów Dry Ager!


[przeczytaj więcej...]
Nagroda Główna

Najlepszy Produkt w kategorii "Wyposażenie sali restauracyjnej i baru"

Szafa do sezonowania wołowiny DX1000® otrzymała tytuł Najlepszego Produktu w kategorii "Wyposażenie sali restauracyjnej i baru" podczas tegorocznych Targów EUROGASTRO w Warszawie!
5/5
5/5 5/5


Wyróżnienie - Najlepszy Produkt dla gastronomii Dry Ager Opinie Małopolski Wagon Smaków Sezonowanie wołowiny w Dry Ager w Autentyku
Wyróżnienie

Konkurs na Najlepszy produkt dla Gastronomii

Szafa do sezonowania wołowiny DX1000® otrzymała wyróżnienie w kategorii Najlepszy produkt dla Gastronomii podczas Targów HORECA2016 w Krakowie!

Opinia

Małopolski Wagon Smaków

w Krakowie

Od ponad roku w naszym sklepie, zlokalizowanym przy ulicy Długiej w Krakowie, korzystamy z szafy do sezonowania wołowiny DRY AGER DX1000. To był przemyślany i bardzo trafiony zakup, który pozwolił nam poszerzyć ofertę o poszukiwaną wołowinę długodojrzewającą. Dzięki specjalnemu urządzeniu, smakosze steków w Krakowie mają w końcu swój sklep, gdzie czeka na nich doskonała wołowina, idealna na domową ucztę., Nasza Rodzinna firma o tradycji rzeźniczej, posiadająca swój zakład na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej w Wolbromiu, od lat współpracuje z niewielkimi gospodarstwami rolnymi, pozyskując dobry surowiec na swoje wyroby wędliniarskie, a także  świetną wołowinę. Dzięki procesowi dojrzewania w szafie, mięso zyskuje odpowiednią strukturę, kruchość, zapach i aromat. Proces sezonowania trwa kilka tygodni, a nad jego pomyślnym przebiegiem czuwa nasz rzeźnik oraz wspomagająca go technologia, ukryta w szafie DRY AGER.  To ona zapewnia optymalne warunki, kontrolując parametry klimatyczne, tj. temperatura, wilgotność i obieg powietrza. Zapraszamy do naszego sklepu by samemu przekonać się o doskonałych rezultatach tego procesu.

Właścicielka sklepu

Dorota Waga

Opinia

Restauracja Autentyk w Poznaniu

Szafa do dojrzewania mięsa Dry Ager stanęła na sali naszej restauracji, od razu budząc spore zainteresowanie gości. To ważne, że bardzo dobrej jakości tego sprzętu towarzyszy naprawdę atrakcyjny design. Potwierdzam świetne rezultaty sezonowania wołowiny w zakupionym urządzeniu, a także jego bezproblemowe użytkowanie. Rekomenduję współpracę z firmą Chris Krzysztof Sawicki z Krakowa, za profesjonalną i rzetelną obsługę.

Head Chef
Ernest Jagodziński


  5/5
5/5 5/5   


Szafa do sezonowania wołowiny Dry Ager w restauracji Fiorentina w Krakowie Lodówka na wołowinę Dry Ager w sklepie mięsnym Czerwona Krowa Szafa do sezonowania Dry Ager w Hotelu Edison w Baranowie
Opinia

Restauracja Fiorentina w Krakowie

W restauracji Fiorentina w Krakowie posiadamy trzy szafy do sezonowania wołowiny Dry Ager DX1000, które stały się ważnym elementem wyposażenia gastronomicznego. Sprzęt doskonale spełnia nasze wysokie oczekiwania jakościowe i pozwala osiągać najlepsze wyniki tradycyjnej metody dojrzewania na sucho. Zakup szaf Dry Ager oceniam jako trafną inwestycję, która otworzyła nowe możliwości kulinarne i wpłynęła z korzyścią na rozwój naszej restauracji.

Chef w restauracji Fiorentina

- Robert Koczwara

Opinia

Sklep mięsny Czerwona Krowa

Szafa Dry Ager spełnia nasze oczekiwania jakościowe a także wymagania odnośnie metody dojrzewania wołowiny na sucho. Proces sezonowania mięsa następuje w optymalnych do tego warunkach. Dodatkową zaletę stanowi atrakcyjny wygląd lodówki, która doskonale eksponuje swoje wnętrze i budzi ciekawość Klientów odwiedzających nasz sklep.

Opinia

Hotel Edison w Baranowie

Szafa Dry Ager DX 1000 jest atrakcją naszej restauracji Lumière, gdyż pozwala profesjonalnie dojrzewać wołowinę na sucho, zapewniając naszym Gościom najwyższej jakości dania i najlepszy smak. Obsługa lodówki nie powoduje trudności, jest prosta i intuicyjna. Szafa świetnie prezentuje się w naszym wnętrzu.

5/5
5/5 5/5   


Lodówka do dojrzewania wołowiny Dry Ager  w sklepie Specjały u Szymona
Opinia

Hotel Wadowice

Szafa Dry Ager pozwala samodzielnie dojrzewać wołowinę tradycyjną metodą, na sucho. Daje to kontrolę nad jakością mięsa, z którego powstają steki, a Gość naszej restauracji otrzymuje prawdziwy stek o wyśmienitym smaku, perfekcyjnej strukturze, kruchości i kolorze.

Szafa, w której sezonujemy wołowinę budzi żywe zainteresowanie Gości, którzy z zaciekawieniem przyglądają się jej zawartości, chcąc dowiedzieć się czegoś więcej. Z pewnością chcą poznać smak prawdziwego steka. Nigdy nie wychodzą rozczarowani.

Opinia

Producent wędlin Kiszeczka

Szafa Dry Ager eksponowana jest w naszym sklepie mięsnym w Karczewie, gdzie budzi żywe zainteresowanie Klientów. Elegancki wygląd sprzętu to ważna zaleta produktu. Szafa działa bez zarzutu, w wyniku czego w naszym punkcie powstaje doskonała sezonowana wołowina.



Opinia

Sklep wędliniarski Specjały u Szymona

Szafa Dry Ager do sezonowania wołowiny budzi pozytywny odzew ze strony Klientów odwiedzających nasz butik mięsny. Dobremu wrażeniu sprzyja atrakcyjny wygląd lodówki. Jesteśmy zadowoleni z efektów dojrzewania mięsa w zakupionej szafie.

  5/5
5/5 5/5   


Dojrzewalnia Dry Ager w Delikatesach Boucherie de Varsovie Sezonowanie wołowiny w sklepie wędliniarskim Befsztyk Szafa do sezonowania wołowiny w restauracji Bistecca Bistro
Opinia

Delikatesy Boucherie de Varsovie

Posiadamy szafę Dry Ager, w której sezonujemy z sukcesem różne elementy mięsa wołowego, nie tylko typowe steki, jak New York, T-bone, antrykot itp., ale również elementy udźca i przedniej ćwiartki. Zarówno my, jak i nasi klienci uważamy, że jakość mięsa dojrzewanego w szafie Dry Ager jest zauważalnie wyższa od mięsa sezonowanego w innych urządzeniach. Planujemy zwiększyć ilość posiadanych szaf.

Opinia

Sklep wędliniarsko-mięsny Befsztyk.pl

Szafa do sezonowania wołowiny Dry Ager to estetycznie wyglądający sprzęt, który doskonale „ubiera” wnętrze naszego sklepu. Za ważną zaletę uważam bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Możliwość wygodnego ustawienia wszystkich parametrów pozwala stworzyć optymalne warunki do dojrzewania mięsa.

Opinia

Restauracja Bistecca Bistro w Warszawie

Nasza restauracja od dłuższego czasu korzysta z szafy do dojrzewania wołowiny Dry Ager Dx1000. Jesteśmy zadowoleni z osiąganych efektów sezonowania mięsa a także jakości samego urządzenia.

Rekomendujemy markę Dry Ager a także współpracę z firmą Chris Krzysztof Sawicki.

5/5
5/5  5/5 

Szafa dojrzewająca w Hotelu Janków Szafa Dry Ager w restauracji Cud Miód w Warszawie
Opinia

Hotel Janków w Żarach

Atrakcyjna wizualnie szafa Dry Ager przyciąga wzrok i uwagę naszych Gości, którzy z dużym zainteresowaniem obserwują proces dojrzewania wołowiny. Szafę doceniamy za prostą, bezproblemową obsługę, mobilność i bardzo dobre efekty sezonowania. Goście doceniają smak serwowanych steków. Nasza szafa ulokowana w
towarzystwie zdobytych nagród stanowi perfekcyjną promocję wołowiny.


Opinia

Restauracja Cud Miód w Warszawie

Zakup szafy Dry Ager był trafionym wyborem, pozwalającym oferować Gościom naszej restauracji perfekcyjnie „wysezonowaną” wołowinę. Wygodna w użytkowaniu i obsłudze. Dużym plusem jest także bardzo przemyślany, nowoczesny i atrakcyjny design szafy.


 

 

  5/5
5/5
Produkt dodany do listy