Odkryj nową serię szaf dojrzewalniczych DRY AGER Premium z systemem SmartAging®. Perfekcyjny wynik po naciśnięciu jednego przycisku…od mięs po ryby. Oryginalne rozwiązania do sezonowania na sucho marki DRY AGER to klasa sama w sobie.

Nowe modele urządzeń Premium S to arcydzieło inżynierii, które pozwala pracować bardziej kreatywnie niż kiedykolwiek. Wiodąca na całym świecie marka szaf do sezonowania na sucho ma dla Ciebie propozycję, która odmieni i wyróżni Twoją kuchnię na tle konkurencji.

W szafach DRY AGER rzemiosło spotyka się zzaawansowaną technologią, dzięki której mięso, drób, ryby, kiełbasa, szynki i sery mogą być dojrzewane łatwiej niż kiedykolwiek. Innowacyjne możliwości ukryte pod jednym przyciskiem.

DRY AGER DX500 Premium S

Mała szafa, która zrobi duże wrażenie, dzięki nowej technologii SmartAging®. Doskonale skomponuje się z wnętrzem Twojej kuchni lub powierzchnią sprzedażową. Jej widok zaostrza apetyt gości i Klientów na perfekcyjne, dojrzałe potrawy. Kompaktowe urządzenie można ustawić jako wolnostojące lub zabudować, zarówno w domu jak i pracy. Jednorazowo w urządzeniu możemy dojrzewać do 20 kg mięsa. DRY AGER DX500 Premium S jest na to gotowy ze standardowymi półkami rusztowymi, a także opcjonalnie dostępnymi wieszakami ze stali nierdzewnej czy rusztami do podwieszania kiełbasek.

DRY AGER DX1000 Premium S

Więcej miejsca na lepszy smak. Dojrzewanie w najlepszym formacie. Wystarczająco duża, abyś mógł być bardzo kreatywny. Kiełbasa, mięso, szynka i więcej - dzięki SmartAging® możesz teraz dojrzewać jak profesjonalista. Wolnostojąca lub zabudowana, przyciąga wzrok w każdym salonie sprzedaży, restauracji, sklepie mięsnym, hotelu czy pokoju hobbystycznym. Maksymalna elastyczność. Dołączony wieszak ze stali nierdzewnej i opcjonalnie dostępne wsuwane ruszty, umożliwiają jednorazowe dojrzewanie do 100 kg żywności. Z modelem DRY AGER DX1000 Premium S cykl dojrzewania jest naprawdę wartościowy, a okres zwrotu inwestycji w biznesie szacuje się na maksymalnie 6 miesięcy

Sterowanie dojrzewaniem SmartAging

6 kroków do perfekcyjnego rezultatu

1. Co chcesz dojrzewać?

Mięso, kiełbasę, ryby czy ser?  Możliwości są nieograniczone!

Dry Aging 2.0 - czy jesteś na to gotowy? Dzięki technologii SmartAging® możesz sezonować szeroką gamę produktów spożywczych. Wołowina, wieprzowina, dziczyzna, drób, szynka, kiełbasa, ryby, sery, wino, a nawet zioła i makarony. Możliwości są niemalże nieograniczone. Zainspiruj się Biblią Dry Aging z niezliczoną ilością przepisów na dojrzewanie lub po prostu wybierz swój ulubiony program. Książka może Ci towarzyszyć od pierwszego do ostatniego kroku.

Wołowina sezonowana

2. Krok po kroku do najlepszego rezultatu

Szczegółowe instrukcje wskażą Ci drogę jak optymalnie przygotować produkt do dojrzewania.

Nie stanowi to już problemu, z praktycznymi instrukcjami krok po kroku, zawartymi w Biblii Dry Aging. Listy składników, dokładne ilości i łatwe do zrozumienia etapy pracy, prowadzą do właściwego przygotowania surowego produktu, jaki trafi do wnętrza szafy Dry Ager Premium S.

Intensywność smaku sezonowanego produktu

3. Jak smaczny powinien być Twój wynik?

Ty decydujesz o intensywności smaku, dzięki DX TasteReg®.

Parametry czasu, temperatury i wilgotności wraz z odpowiednim przepływem powietrza decydują o intensywności smaku efektu dojrzewania. Masz go w dłoni. Dzięki DX TasteReg® możesz wybierać między trzema kategoriami smaków: „podstawowy”, „intensywny” i „intensywny +”, aby idealnie dopasować się do Twojego gustu.

Programy sezonowania Dry Ager

4. Wybierz  program dojrzewania, który najbardziej Ci odpowiada

Uruchom odpowiedni program dojrzewania w szafie DRY AGER Premium S. Wołowina, wieprzowina, dziczyzna, drób, szynka, kiełbasa, ryba, ser, wino, zioła czy makaron. Zawsze pod ręką czeka właściwy program, nawet do zadań specjalnych. Dojrzewanie końcowe mięsa pakowanego próżniowo, sezonowanie owoców, tryb prezentacji lub wstępne czyszczenie urządzenia – wystarczy nacisnąć przycisk! Nawet skomplikowane procesy uwzględniające różne fazy dojrzewania i temperatury stają się dziecinnie proste do kontrolowania.

Dojrzewanie wołowiny na steki

5. Wszystko co musisz robić, to czekać

To szczególnie trudny krok, ale z pewnością warto!

Dzięki technologii SmartAging wszystko rozgrywa się samo. Dzięki przemyślanym programom, opracowanym przez profesjonalistów, nie musisz się martwić o aktualny poziom dojrzałości i związane z tym parametry. Całkiem sprytne – i w efekcie idealne.

Potrawa z sezonowanego mięsa

6. Doskonały rezultat gwarantowany

Efekt końcowy przekonuje niepowtarzalnym, intensywnym aromatem. Do tego konsystencja, która zaskoczy nawet podniebienia smakoszy.

Dojrzewanie żywności nigdy nie było łatwiejsze. Jedno naciśnięcie przycisku, aby uzyskać najlepszy wynik sezonowania. Aby z dojrzałych specjałów wyczarować prawdziwe kulinarne przysmaki, w Biblii Dry Aging znajdziesz wiele inspirujących przepisów kucharskich. Czy jesteś gotowy na SmartAging®?

Gotowy na SmartAging?

Produkt dodany do listy