13 opinii o naszym sklepie

Małopolski Wagon Smaków w Krakowie

Od ponad roku w naszym sklepie, zlokalizowanym przy ulicy Długiej w Krakowie, korzystamy z szafy do sezonowania wołowiny DRY AGER DX1000. To był przemyślany i bardzo trafiony zakup, który pozwolił nam poszerzyć ofertę o poszukiwaną wołowinę długodojrzewającą. Dzięki specjalnemu urządzeniu, smakosze steków w Krakowie mają w końcu swój sklep, gdzie czeka na nich doskonała wołowina, idealna na domową ucztę., Nasza Rodzinna firma o tradycji rzeźniczej, posiadająca swój zakład na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej w Wolbromiu, od lat współpracuje z niewielkimi gospodarstwami rolnymi, pozyskując dobry surowiec na swoje wyroby wędliniarskie, a także  świetną wołowinę. Dzięki procesowi dojrzewania w szafie, mięso zyskuje odpowiednią strukturę, kruchość, zapach i aromat. Proces sezonowania trwa kilka tygodni, a nad jego pomyślnym przebiegiem czuwa nasz rzeźnik oraz wspomagająca go technologia, ukryta w szafie DRY AGER.  To ona zapewnia optymalne warunki, kontrolując parametry klimatyczne, tj. temperatura, wilgotność i obieg powietrza. Zapraszamy do naszego sklepu by samemu przekonać się o doskonałych rezultatach tego procesu.

Właścicielka sklepu - Dorota Waga
Restauracja Autentyk w Poznaniu

Szafa do dojrzewania mięsa Dry Ager stanęła na sali naszej restauracji, od razu budząc spore zainteresowanie gości. To ważne, że bardzo dobrej jakości tego sprzętu towarzyszy naprawdę atrakcyjny design. Potwierdzam świetne rezultaty sezonowania wołowiny w zakupionym urządzeniu, a także jego bezproblemowe użytkowanie. Rekomenduję współpracę z firmą Chris Krzysztof Sawicki z Krakowa, za profesjonalną i rzetelną obsługę.

Head Chef - Ernest Jagodziński
Restauracja Fiorentina w Krakowie

W restauracji Fiorentina w Krakowie posiadamy trzy szafy do sezonowania wołowiny Dry Ager DX1000, które stały się ważnym elementem wyposażenia gastronomicznego. Sprzęt doskonale spełnia nasze wysokie oczekiwania jakościowe i pozwala osiągać najlepsze wyniki tradycyjnej metody dojrzewania na sucho. Zakup szaf Dry Ager oceniam jako trafną inwestycję, która otworzyła nowe możliwości kulinarne i wpłynęła z korzyścią na rozwój naszej restauracji.

Robert Koczwara
Szafa Dry Ager spełnia nasze oczekiwania jakościowe

Szafa Dry Ager spełnia nasze oczekiwania jakościowe a także wymagania odnośnie metody dojrzewania wołowiny na sucho. Proces sezonowania mięsa następuje w optymalnych do tego warunkach. Dodatkową zaletę stanowi atrakcyjny wygląd lodówki, która doskonale eksponuje swoje wnętrze i budzi ciekawość Klientów odwiedzających nasz sklep.

Sklep mięsny Czerwona Krowa
Szafa Dry Ager DX 1000 jest atrakcją naszej restauracji

Szafa Dry Ager DX 1000 jest atrakcją naszej restauracji Lumière, gdyż pozwala profesjonalnie dojrzewać wołowinę na sucho, zapewniając naszym Gościom najwyższej jakości dania i najlepszy smak. Obsługa lodówki nie powoduje trudności, jest prosta i intuicyjna. Szafa świetnie prezentuje się w naszym wnętrzu.

Hotel Edison w Baranowie
Smak prawdziwego steka

Szafa Dry Ager pozwala samodzielnie dojrzewać wołowinę tradycyjną metodą, na sucho. Daje to kontrolę nad jakością mięsa, z którego powstają steki, a Gość naszej restauracji otrzymuje prawdziwy stek o wyśmienitym smaku, perfekcyjnej strukturze, kruchości i kolorze. Szafa, w której sezonujemy wołowinę budzi żywe zainteresowanie Gości, którzy z zaciekawieniem przyglądają się jej zawartości, chcąc dowiedzieć się czegoś więcej. Z pewnością chcą poznać smak prawdziwego steka. Nigdy nie wychodzą rozczarowani.

Hotel Wadowice
Producent wędlin Kiszeczka

Szafa Dry Ager eksponowana jest w naszym sklepie mięsnym w Karczewie, gdzie budzi żywe zainteresowanie Klientów. Elegancki wygląd sprzętu to ważna zaleta produktu. Szafa działa bez zarzutu, w wyniku czego w naszym punkcie powstaje doskonała sezonowana wołowina.

Producent wędlin Kiszeczka
Pozytywny odzew ze strony Klientów

Szafa Dry Ager do sezonowania wołowiny budzi pozytywny odzew ze strony Klientów odwiedzających nasz butik mięsny. Dobremu wrażeniu sprzyja atrakcyjny wygląd lodówki. Jesteśmy zadowoleni z efektów dojrzewania mięsa w zakupionej szafie.

Sklep wędliniarski Specjały u Szymona
Sezonowany New York, T-bone, antrykot i nie tylko

Posiadamy szafę Dry Ager, w której sezonujemy z sukcesem różne elementy mięsa wołowego, nie tylko typowe steki, jak New York, T-bone, antrykot itp., ale również elementy udźca i przedniej ćwiartki. Zarówno my, jak i nasi klienci uważamy, że jakość mięsa dojrzewanego w szafie Dry Ager jest zauważalnie wyższa od mięsa sezonowanego w innych urządzeniach. Planujemy zwiększyć ilość posiadanych szaf.

Delikatesy Boucherie de Varsovie
Optymalne warunki do dojrzewania mięsa

Szafa do sezonowania wołowiny Dry Ager to estetycznie wyglądający sprzęt, który doskonale „ubiera” wnętrze naszego sklepu. Za ważną zaletę uważam bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Możliwość wygodnego ustawienia wszystkich parametrów pozwala stworzyć optymalne warunki do dojrzewania mięsa.

Sklep wędliniarsko-mięsny Befsztyk.pl
Rekomendujemy markę Dry Ager

Nasza restauracja od dłuższego czasu korzysta z szafy do dojrzewania wołowiny Dry Ager Dx1000. Jesteśmy zadowoleni z osiąganych efektów sezonowania mięsa a także jakości samego urządzenia.

Rekomendujemy markę Dry Ager a także współpracę z firmą Chris Krzysztof Sawicki.

Restauracja Bistecca Bistro w Warszawie
Atrakcyjna wizualnie szafa

Atrakcyjna wizualnie szafa Dry Ager przyciąga wzrok i uwagę naszych Gości, którzy z dużym zainteresowaniem obserwują proces dojrzewania wołowiny. Szafę doceniamy za prostą, bezproblemową obsługę, mobilność i bardzo dobre efekty sezonowania. Goście doceniają smak serwowanych steków. Nasza szafa ulokowana w
towarzystwie zdobytych nagród stanowi perfekcyjną promocję wołowiny.

Hotel Janków w Żarach
Zakup szafy Dry Ager

Zakup szafy Dry Ager był trafionym wyborem, pozwalającym oferować Gościom naszej restauracji perfekcyjnie „wysezonowaną” wołowinę. Wygodna w użytkowaniu i obsłudze. Dużym plusem jest także bardzo przemyślany, nowoczesny i atrakcyjny design szafy.

Restauracja Cud Miód w Warszawie
Produkt dodany do listy