Poznaj innowacyjne technologicznie rozwiązanie, które doda Twojej kuchni plenerowej charakteru i otworzy niebanalne możliwości kulinarne. Sprawdź, które szafy do dojrzewania mięsa sprawdzą się najlepiej.
Poznaj przewagę inteligentnego systemu DryAging, który otwiera nieznane dotąd możliwości. Jaka siła drzemie w nowych szafach do dojrzewania już nie tylko mięsa DRY AGER Premium S?
Dojrzewająca na sucho wołowina nie jest już tajemnicą, ale tak uszlachetniana wieprzowina nadal pozostaje nieodkryta. Zobacz jakie są możliwości i czy warto postawić na stek wieprzowy długodojrzewający?
Poznaj kolejną z możliwości, jakie niesie innowacyjny system SmartAging i optymalne warunki dojrzewania pod jednym przyciskiem. Tym razem będzie to Coppa, czyli włoska specjalność z surowej szynki.
Poznaj SmartAging® i odkryj nowe możliwości dojrzewania serów na sucho. Marka DRY AGER wprowadza specjalne programy, które ułatwią to zadanie. Optymalne warunki pod jednym przyciskiem.
Złoto dla najlepszych produktów w MTP Polagra Gastro&Invest Hotel zostało przyznane. Wśród dumnych laureatów szafa do dojrzewania mięsa DRY AGER DX1000!
Kolejny sukces marki DRY AGER i jego produktu, jakim jest szafa do sezonowania mięsa! Ponownie doceniona za wyśmienite wzornictwo, jakość i funkcjonalność.