Własne kiełbaski i salami w szafie DRY AGER®

Inteligentny system SmartAging® otworzył szereg nowych możliwości, tj. samodzielna produkcja wędlin i kiełbas w optymalnych do tego warunkach. 

Czytaj dalej
0 komentarze
162 odsłony

Kuchnia zewnętrzna ogrodowa z DRY AGER

Poznaj innowacyjne technologicznie rozwiązanie, które doda Twojej kuchni plenerowej charakteru i otworzy niebanalne możliwości kulinarne. Sprawdź, które szafy do dojrzewania mięsa sprawdzą się najlepiej.

Czytaj dalej
0 komentarze
117 odsłony

Dlaczego SmartAging® zapewnia najlepsze dojrzewanie na sucho?

Poznaj przewagę inteligentnego systemu DryAging, który otwiera nieznane dotąd możliwości. Jaka siła drzemie w nowych szafach do dojrzewania już nie tylko mięsa DRY AGER Premium S?

Czytaj dalej
0 komentarze
358 odsłony

Dojrzewanie mięsa wieprzowego - czy warto?

Dojrzewająca na sucho wołowina nie jest już tajemnicą, ale tak uszlachetniana wieprzowina nadal pozostaje nieodkryta. Zobacz jakie są możliwości i czy warto postawić na stek wieprzowy długodojrzewający?

Czytaj dalej
0 komentarze
1433 odsłony

Zrób własną szynkę Coppa w szafie DRY AGER

Poznaj kolejną z możliwości, jakie niesie innowacyjny system SmartAging i optymalne warunki dojrzewania pod jednym przyciskiem. Tym razem będzie to Coppa, czyli włoska specjalność z surowej szynki.

Czytaj dalej
0 komentarze
1467 odsłony

Uszlachetniaj sery w szafie dojrzewalniczej DRY AGER Premium S

Poznaj SmartAging® i odkryj nowe możliwości dojrzewania serów na sucho. Marka DRY AGER wprowadza specjalne programy, które ułatwią to zadanie. Optymalne warunki pod jednym przyciskiem.

Czytaj dalej
0 komentarze
1593 odsłony

Jak usmażyć stek wołowy? Porady i urządzenia

Poznaj wskazówki i narzędzia, z pomocą których przyrządzisz doskonały stek rodem z najlepszych restauracji. Klucz to wysoka temperatura!

Czytaj dalej
0 komentarze
2640 odsłony

Dlaczego szafy do sezonowania wołowiny DRY AGER? Podsumowanie dokonań marki

Przeczytaj o dokonaniach marki DRY AGER, która oferuje najczęściej nagradzane szafy do sezonowania mięsa. Poznaj ważne zalety produktu.

Czytaj dalej
0 komentarze
1327 odsłony

Szafa do dojrzewania wołowiny w domu? Dlaczego nie!?

Wołowina dojrzewająca na naszych oczach rozbudzi apetyt każdego miłośnika wyśmienitych steków. Poznaj szafę do sezonowania mięsa Dry Ager DX500.

Czytaj dalej
0 komentarze
2543 odsłony

Złoty Medal MTP2019 dla szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER DX1000

Złoto dla najlepszych produktów w MTP Polagra Gastro&Invest Hotel zostało przyznane. Wśród dumnych laureatów szafa do dojrzewania mięsa DRY AGER DX1000!

Czytaj dalej
0 komentarze
291 odsłony

Kolejne osiągnięcie! Nagroda iF Design Award 2018 dla DRY AGER

Kolejny sukces marki w postaci prestiżowej nagrody iF Design Award 2018, która docenia doskonałe wzornictwo i funkcjonalność.

Czytaj dalej
0 komentarze
341 odsłony

DRY AGER - Laureat Nagrody Red Dot Award 2018

Kolejny sukces marki DRY AGER i jego produktu, jakim jest szafa do sezonowania mięsa! Ponownie doceniona za wyśmienite wzornictwo, jakość i funkcjonalność.

Czytaj dalej
0 komentarze
426 odsłony
Produkt dodany do listy