Jak usmażyć stek wołowy? Porady i urządzenia

Jak usmażyć stek wołowy? Porady i urządzenia

Poznaj wskazówki i narzędzia, z pomocą których przyrządzisz doskonały stek rodem z najlepszych restauracji. Klucz to wysoka temperatura! czytaj więcej
Dlaczego szafy do sezonowania wołowiny DRY AGER? Podsumowanie dokonań marki

Dlaczego szafy do sezonowania wołowiny DRY AGER? Podsumowanie dokonań marki

Przeczytaj o dokonaniach marki DRY AGER, która oferuje najczęściej nagradzane szafy do sezonowania mięsa. Poznaj ważne zalety produktu. czytaj więcej
Szafa do dojrzewania wołowiny w domu? Dlaczego nie!?

Szafa do dojrzewania wołowiny w domu? Dlaczego nie!?

Wołowina dojrzewająca na naszych oczach rozbudzi apetyt każdego miłośnika wyśmienitych steków. Poznaj szafę do sezonowania mięsa Dry Ager DX500. czytaj więcej
Złoty Medal MTP2019 dla szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER DX1000

Złoty Medal MTP2019 dla szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER DX1000

Złoto dla najlepszych produktów w MTP Polagra Gastro&Invest Hotel zostało przyznane. Wśród dumnych laureatów szafa do dojrzewania mięsa DRY AGER DX1000! czytaj więcej
Kolejne osiągnięcie! Nagroda iF Design Award 2018 dla DRY AGER

Kolejne osiągnięcie! Nagroda iF Design Award 2018 dla DRY AGER

Kolejny sukces marki w postaci prestiżowej nagrody iF Design Award 2018, która docenia doskonałe wzornictwo i funkcjonalność. czytaj więcej
DRY AGER - Laureat Nagrody Red Dot Award 2018

DRY AGER - Laureat Nagrody Red Dot Award 2018

Kolejny sukces marki DRY AGER i jego produktu, jakim jest szafa do sezonowania mięsa! Ponownie doceniona za wyśmienite wzornictwo, jakość i funkcjonalność. czytaj więcej
DRY AGER zdobywcą Nagrody German Design Award 2018!

DRY AGER zdobywcą Nagrody German Design Award 2018!

Kolejna nagroda dla marki DRY AGER za szczególny design szaf do sezonowania wołowiny. Odkryj idealną harmonię między technologią i wzornictwem. czytaj więcej
Nagroda Plus X Award w czterech kategoriach dla szaf DRY AGER!

Nagroda Plus X Award w czterech kategoriach dla szaf DRY AGER!

Funkcjonalność, Wygląd, Łatwa obsługa i Najwyższa jakość docenione prestiżową nagrodą Plus X Award! Poznaj szczegóły! czytaj więcej
Dlaczego każdy Steak House powinien mieć swoją szafę Dry Ager?

Dlaczego każdy Steak House powinien mieć swoją szafę Dry Ager?

Zamień wizytę w swojej restauracji w prawdziwe przeżycie. Odkryj możliwości, jakie daje szafa do sezonowania mięsa Dry-Ager. czytaj więcej
Dry Ager® zdobywcą Nagrody German Design Award 2018!

Dry Ager® zdobywcą Nagrody German Design Award 2018!

czytaj więcej
Kawałki wołowiny od A do Z - od Ribeye po T-Bone

Kawałki wołowiny od A do Z - od Ribeye po T-Bone

Dobry stek potrzebuje dobrego kawałka mięsa. Co kryje się za angielskimi nazwami, takimi jak Ribeye czy T-Bone?Zespół DRY AGER® omówi dla Państwa najbardziej popularne kawałki na stek oraz ich zalety. czytaj więcej
BEEF JERKY z mięsa dojrzewającego na sucho

BEEF JERKY z mięsa dojrzewającego na sucho

Przeczytaj jak prosto powstje, krok po kroku, doskonała przekąska, jaką jest Beef Jerky, z wołowiny dojrzewającej na sucho!! czytaj więcej
Produkt dodany do listy

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.