Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Cyrkulator do gotowania sous vide
Profesjonalny sprzęt do obróbki cieplnej dojrzałej wołowiny i nie tylko!
Cyrkulator zanurzeniowy LaVide do gotowania sous vide to profesjonalny, wysokiej jakości sprzęt niemieckiej produkcji. Urządzenie może być stosowane we własnym garnku lub naczyniu o pojemności max. 50 litrów.
Termostat wykonany ze stali nierdzewnej nie wykorzystuje żadnej pompy, która mogłaby ulec z czasem zwapnieniu. W zamian zastosowano wysokiej jakości, bezobsługowe śmigła ze stali nierdzewnej. Producent nie wykorzystuje w obudowie tworzywa sztucznego.
Średnie życie urządzenia to 15 lat.
- Pojemność
- 50 litrów
- Rozdzielczość danych
- ± 0.1°C
- Dokładność temperatury z PID
- ± 0.05°C (dokładność przy optymalnej obsłudze i zamkniętym deklu)
- Zakres ustawiania temperatury
- +5°C do +95°C
- Ustawianie temperatury
- elektroniczne, przy użyciu wyświetlacza z dużymi liczbami, chroniony przed rozbryzgującą się wodą
- Kalibracje
- każde urządzenie przed dostawą jest kalibrowane
- Programowalny timer
- od 1 do 99 minut
- Obieg wody
- nie ma pompy, śruba ze stali nierdzewnej
- Wymiary wewnętrzne [dł. x szer. x wys.]
- 191 x 122 x 349 mm
- Napięcie - rodzaj prądu
- 220 - 240V, 50-60 Hz
- Moc grzewcza
- 1250 W
- Bezpieczeństwo pracy
- ochrona przed przegrzaniem
- ochrona przed zbyt dużym poziomem wody
- ochrona przed przegrzaniem, ochrona przed zbyt dużym poziomem wody
- Gwarancja
- 2 lata
LV0050
No reviews