- Polecane miejsca
- 0 polubień
- 2295 odwiedzin
- 0 komentarzy
Do najlepszych przedwojennych tradycji nawiązuje obecnie rodzinna firma KISZECZKA z Karczewa. Dziadek, ojciec i dwaj synowie – trzy pokolenia, dzięki którym KISZECZKA od osiemdziesięciu lat oferuje swoim Klientom naturalne wyroby wędliniarskie najwyższej jakości.
Nie ILOŚĆ, lecz JAKOŚĆ przede wszystkim. Inaczej smakują wędliny z przemysłowych, wielkich zakładów mięsnych, inaczej – z niewielkich wytwórni, takich jak KISZECZKA, gdzie cały proces wytwarzania przebiega pod czujnym okiem właścicieli.
Doświadczenie, nieskrywana pasja, tradycyjne, z pokolenia na pokolenie przekazywane receptury, surowce pochodzące z niewielkich starannie wybranych i godnych zaufania gospodarstw hodowlanych oraz naturalne przyprawy zamiast sztucznych polepszaczy są gwarancją smaku i najwyższej jakości wszystkich wyrobów KISZECZKI, od lat takich samych.
Z miłości do tradycyjnych metod przetwórstwa mięsa, w jednym ze sklepów firmowych KISZECZKI, w Karczewie pod Warszawą, Klienci mogą zobaczyć proces sezonowania wołowiny na sucho. Proces ten zachodzi w specjalnej szafie Dry Ager, a odwiedzający, mogą zakupić doskonale przygotowane steki.
Komentarze (0)