Prosto & Profesjonalnie – już nie tylko mięso jest przetwarzane w ten sposób
Uszlachetnianie mięsa zawsze było wielką siłą urządzeń dojrzewalniczych marki DRY AGER, lecz prawdziwa przygoda się dopiero zaczyna!
Wszystko za sprawą nowej technologii SmartAging®, dzięki której szafa DRY AGER stała się Mistrzem wszystkich branż, zapewniając sukces niemal w każdej gastronomicznej dziedzinie. Oprócz (wciąż) ręcznie regulowanych parametrów, takich jak temperatura czy wilgotność, swoją obecność zaznacza inteligentna technologia, która za naciśnięciem przycisku udostępnia złożone projekty dojrzewania. Wykonanie specjalności z całego świata, w postaci niezliczonych szynek, salami, patrami czy bekonu z Południowego Tyrolu, pozostaje w zasięgu Twojej ręki.
Nowa generacja urządzeń do dojrzewania DRY AGER, tj. DX1000 Premium S oraz kompaktowa DX500 Premium S, mogą generować niesamowite zakresy parametrów (wilgotność od 40 do 90%; temperatura od 0 do 30 st.). Inteligentne, w pełni automatyczne programy dojrzewania w technologii SmartAging® zostały perfekcyjnie zoptymalizowane pod kątem charakterystyki poszczególnych produktów spożywczych i projektów dojrzewania. Za efektem końcowym stoi wiele lat doświadczeń, prac rozwojowych i dopracowywania szczegółów, które naprawdę się opłaciły! Dzięki w pełni zrównoważonej technologii SmartAging® straty z dojrzewania są jeszcze mniejsze niż wcześniej i po raz pierwszy możesz wybierać spośród trzech celów smakowych: Basic, Intensive, a nawet Intensive+.
Komentarze (0)