Perfekcyjne dojrzewanie - dobór mięsa do szafy DRY AGER

Perfekcyjne dojrzewanie - dobór mięsa do szafy DRY AGER

Kiedy myślimy o mięsie dojrzewanym na sucho, nasze pierwsze skojarzenie to ciemnoczerwony stek wołowy. Rzeczywiście, wołowina jest najczęściej stosowanym rodzajem mięsa przy metodzie Dry Ager. Nie jest to jednak jedyna możliwość. Wieprzowina, dziczyzna czy jagnięcina również nadają się do tego celu. czytaj więcej
Sezonowanie wołowiny na sucho

Sezonowanie wołowiny na sucho

Metoda dojrzewania wołowiny na sucho cieszy się coraz większą popularnością, gdyż pozwala osiągać najlepsze efekty smakowe. Doceniana przez profesjonalnych kucharzy i smakoszy. czytaj więcej
Produkt dodany do listy

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.