Dry Ager® zdobywcą Nagrody German Design Award 2018!

Dry Ager® zdobywcą Nagrody German Design Award 2018!

czytaj więcej
Kawałki wołowiny od A do Z - od Ribeye po T-Bone

Kawałki wołowiny od A do Z - od Ribeye po T-Bone

Dobry stek potrzebuje dobrego kawałka mięsa. Co kryje się za angielskimi nazwami, takimi jak Ribeye czy T-Bone?Zespół DRY AGER® omówi dla Państwa najbardziej popularne kawałki na stek oraz ich zalety. czytaj więcej
BEEF JERKY z mięsa dojrzewającego na sucho

BEEF JERKY z mięsa dojrzewającego na sucho

Przeczytaj jak prosto powstje, krok po kroku, doskonała przekąska, jaką jest Beef Jerky, z wołowiny dojrzewającej na sucho!! czytaj więcej
Perfekcyjne dojrzewanie - dobór mięsa do szafy DRY AGER

Perfekcyjne dojrzewanie - dobór mięsa do szafy DRY AGER

Kiedy myślimy o mięsie dojrzewanym na sucho, nasze pierwsze skojarzenie to ciemnoczerwony stek wołowy. Rzeczywiście, wołowina jest najczęściej stosowanym rodzajem mięsa przy metodzie Dry Ager. Nie jest to jednak jedyna możliwość. Wieprzowina, dziczyzna czy jagnięcina również nadają się do tego celu. czytaj więcej
Sezonowanie wołowiny na sucho

Sezonowanie wołowiny na sucho

Metoda dojrzewania wołowiny na sucho cieszy się coraz większą popularnością, gdyż pozwala osiągać najlepsze efekty smakowe. Doceniana przez profesjonalnych kucharzy i smakoszy. czytaj więcej
Produkt dodany do listy

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.