Nagroda Plus X Award w czterech kategoriach dla szaf DRY AGER!

Funkcjonalność, Wygląd, Łatwa obsługa i Najwyższa jakość docenione prestiżową nagrodą Plus X Award! Poznaj szczegóły!

Czytaj dalej
0 komentarze
202 odsłony

Dlaczego każdy Steak House powinien mieć swoją szafę Dry Ager?

Zamień wizytę w swojej restauracji w prawdziwe przeżycie. Odkryj możliwości, jakie daje szafa do sezonowania mięsa Dry-Ager.

Czytaj dalej
0 komentarze
640 odsłony

Dry Ager® zdobywcą Nagrody German Design Award 2018!

Czytaj dalej
0 komentarze
189 odsłony

Kawałki wołowiny od A do Z - od Ribeye po T-Bone

Dobry stek potrzebuje dobrego kawałka mięsa. Co kryje się za angielskimi nazwami, takimi jak Ribeye czy T-Bone?Zespół DRY AGER® omówi dla Państwa najbardziej popularne kawałki na stek oraz ich zalety.

Czytaj dalej
0 komentarze
13652 odsłony

BEEF JERKY z mięsa dojrzewającego na sucho

Przeczytaj jak prosto powstje, krok po kroku, doskonała przekąska, jaką jest Beef Jerky, z wołowiny dojrzewającej na sucho!!

Czytaj dalej
0 komentarze
1433 odsłony

Perfekcyjne dojrzewanie - dobór mięsa do szafy DRY AGER

Kiedy myślimy o mięsie dojrzewanym na sucho, nasze pierwsze skojarzenie to ciemnoczerwony stek wołowy. Rzeczywiście, wołowina jest najczęściej stosowanym rodzajem mięsa przy metodzie Dry Ager. Nie jest to jednak jedyna możliwość. Wieprzowina, dziczyzna czy jagnięcina również nadają się do tego celu.

Czytaj dalej
0 komentarze
1406 odsłony

Sezonowanie wołowiny na sucho

Metoda dojrzewania wołowiny na sucho cieszy się coraz większą popularnością, gdyż pozwala osiągać najlepsze efekty smakowe. Doceniana przez profesjonalnych kucharzy i smakoszy.

Czytaj dalej
0 komentarze
1932 odsłony
Produkt dodany do listy

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.